2014. október 24., péntek

Fall makeup redefined

A magyar verzióhoz görgess le! :)


Hi everyone!

As I promised last week, here is the new series called makeup of the week! :) I'm really excited for this series, it was wonderful to work with the lovely Dóri! I've already mentioned that she is very talented, but I need to say i again, she makes beautiful makeups!


We named the first creation fall makeup redefined, because this years biggest trend is to have dark lips. We didn't want to do the 1000th same makup, so we redesigned it a littlebit. Now the halloween is comeing we were not only inspired by the nature, the colors of the trees, but by the orange of the pumkins :) That's why Dóri created ombre lips with red and orange, which I think is so prefect for fall! We also used green in the outer corner of my eyes. Of course normally it's not the color of the fall, but if you look around you'll see that the pine trees stay green whole year :)

I hope you like it!

Of course I'll show the list of the products we use, but I left the list at Dóris place, so I'll update the post as soon as she'll send it to me! :)









Magyar verzió


Sziasztok! :)

Ahogyan a múlt héten megígértem ma elkezdek egy új sorozatot, aminek a hét sminkje lesz a címe! :) Nagyon izgatott vagyok ez a sorozat miatt, csodálatos volt Dórival együtt dolgozni! Már emltettem egyszer, hogy mennyire tehetséges, de újra szóvá kell tennem! :) Egyszerűen gyönyörű sminkeket készít!


A mai sminknek az "őszi sminke újraértelmezve" címet adtuk, ugyanis idén a legnagyobb trend a sötét ajkakban rejlik. Mi nem akartuk ezredszerre ugyanazt a sminket megcisnálni amit mindenki, ezért újraértelmeztük az ősz színeit :) Most, hogy közeledik a halloween, nem csak a természetből a fák őszi színeiből inspirálódtunk, hanem a halloweeni tökök narancssárga színe volt a smink egyik alapja. Dóri egy piros-narancssárga ombréra festette a számat, szerintem egy igazi őszi szín! Továbbá használtunk egy kis zöldet is a szemem külső sarkába. Ennek oka, hogy bár nem tartozik a zöld az ősz színei közé, de ha igazán körbenézel megláthatod a fenyőfákat, amik mindig zöldek maradnak. :)

Remélem tetszik! :)

Természetesen fel fog kerülni a felhasznált termékek listája, csak sajnos a papír Dórinál maradt, ha elküldte nekem felrakom :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése